Kantoren

 
Max Rental (Fiori BV)

Max Rental (Fiori BV)

Twentestraat 26 3083 BD Rotterdam
Welkom bij verhuurmakelaar Max Rentals, de grootste verhuur makelaar van Rotterdam met de meest betaalbare huurwoningen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw woning wilt verhuren. U gaat bijvoorbeeld (voor een tijdelijke periode) naar het buitenland, u heeft een beleggingsobject of u gaat samenwonen en heeft daarom een woning over voor de verhuur.
Welke reden ook van toepassing is, u zoekt een goede verhuurmakelaar die u adviseert en u volledig kan ontzorgen, u heeft het immers al druk genoeg.

Gaat u voor de eerste keer uw woning verhuren? Dan kan dit best een beetje spannend zijn. Max Rentals begeleid u daarom  tijdens het gehele verhuurproces. 

Betrokkenheid, flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn onze kernwaarden. Een woning die wij opnemen in onze portefeuille wordt ook een beetje onze eigen woning. Zo betrokken is Max Rentals bij u en uw woning. 
Natuurlijk wilt u dat uw woning snel verhuurd wordt. Domica Rotterdam adviseert u daarom over de juiste doelgroep en huurprijs.
De combinatie van goed advies, onze betrokkenheid en onze flexibiliteit maken dat uw woning bij Domica Rotterdam in goede handen is.

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan is Max Rentals u graag van dienst. 

Wil u meer weten over het verhuren van een woning of over beleggen in vastgoed in Rotterdam ? Dan verwijzen wij u graag door naar onze informatieve blog website van Drs. Esther Dekker . Alle tips en adviezen over verhuren en aankopen voor belegging in vastgoed in Rotterdam kunt u hier vinden : http://woningverhurenrotterdam-blog.nl/home

Esther Dekker en haar team zijn u graag van dienst


Aanbod van Max Rental (Fiori BV)

Uitgelicht

Team van Max Rental (Fiori BV)