Woning huren / verhuren in Rotterdam

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Max Property Rentals is de grootste woning verhuur makelaar van Rotterdam en beschikt over honderden huurwoningen welke direct beschikbaar zijn . Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.

Max Property Rentals - Leefstad

Rotterdam is een wereldse leefstad. Met restaurants uit alle windstreken. Spectaculaire evenementen zonder grenzen, mondiale topsport. Een een rijk cultureel leven, met een internationaal gereputeerd orkest, spraakmakende musea, invloedrijke festivals, filmhuizen en bioscopen. Poppodia en een theateraanbod dat varieert van klassiek tot klucht. Een stad ook voor rustzoekers, dankzij prachtige parken, uitgestrekte waterplassen en de kust, waar zee, strand en duinen lonken.

Max Property Rentals – Zakenstad

Rotterdam is een wereldse zakenstad. Met een haven die tot de grootste ter wereld behoort. En die dé toegangspoort tot Europa is. Een stad met talrijke multinationals en financiële dienstverleners. Een hoogwaardige medische sector en dynamische economische netwerken. Een stad die voor bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats is. Ook dankzij haar ligging op het kruispunt van weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen.

Wilt u een woning of appartement verhuren in Ijsselmonde ? Of wilt juist een huurwoning huren in IJsselmonde ? Neem dan nu contact op met Drs. Esther Dekker van Max Property Rentals