Woning huren / Verhuren Rotterdam Zuid

Rotterdam-Zuid omvat het gedeelte van Rotterdam, dat ten zuiden van de Nieuwe Maas ligt. Rotterdam-Zuid telt, met de gebieden Charlois, Feijenoord, IJsselmonde, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg, circa 240.000 inwoners. Max Property Rentals beschikt over honderden betaalbare huurwoningen in Rotterdam Zuid.

Oorspronkelijk werden de stadsdelen slechts door bruggen via het Noordereiland met elkaar verbonden. Voor het overige was men aangewezen op veerponten. Later kwam daar in 1942 de Maastunnel en in het midden van de zestiger jaren de eerste Van Brienenoordbrug bij. Latere verbindingen werden de Willemsbrug en de Erasmusbrug. Nadat de Erasmusbrug in 1996 is opgeleverd zijn de ontwikkelingen in Rotterdam-Zuid snel gegaan. Mede dankzij de komst van onder andere de Gemeente Rotterdam, het Havenbedrijf, de Belastingdienst, de Rechtbank, Hogeschool InHolland, Deloitte en AKD is de Kop van Zuid een zakelijk district geworden. ( bron Wikipedia ).

Wilt u een woning of appartement verhuren in Rotterdam Zuid ? Of wilt juist een huurwoning huren in Rotterdam Zuid ? Neem dan nu contact op met Drs. Esther Dekker van Max Property Rentals